Aukusti

INFO

Ikärajoista iltatapahtumissa:

Aukusti on kaikille avoin festivaali. Kaiken ikäiset asiakkaat voivat osallistua festareille, mutta alueella on erikseen rajattu anniskelualue täysi-ikäisille.

Tapahtumaan ensimmäistä kertaa perjantaille 11.8. myytävän lastenlipun avulla myös lapset 12-vuotiaaseen asti voivat osallistua tapahtumaan, mutta lipulla pääsee alueelle vain kerran ja täysi-ikäisen seurassa.

Haluamme mahdollistaa kaikille turvallisen ja mukavan festarikokemuksen, joten perjantaina lavan edustalle rajataan oma alue lapsille ja heidän huoltajilleen. Aluekartta löytyy alempaa tältä sivulta.

Saapuminen

Suosittelemme saapumista tapahtumaan kävellen, polkupyörällä tai kimppakyydein. Jalasjärven keskustan alueella on runsaasti parkkitilaa autoilla saapuville. Aukustin nettisivuilta löytyy taksien numeroita.

Liput – lauantai

Ennakkolipunmyynti on päättynyt, mutta lippuja saa portilta lauantaina. VIP-lipunmyynti aukeaa lauantaina klo 19 ja tavallisten päivälippujen myynti klo 20. Mikäli sinulla on lauantain päivälippu ja haluat vaihtaa sen VIP-lipuksi, se onnistuu infopisteellä (välimaksu 40 euroa)

Rannekkeenvaihto

Lastenlipulla pääsee ovelta suoraan sisälle kerran, sitä ei vaihdeta rannekkeeseen. Kaikki muut lipputyypit vaihdetaan rannekkeeseen ja rannekkeella tapahtumaan pääsee takaisin, mikäli haluat tapahtuman aikana poistua alueelta.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman portin läheisyydessä sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä, joka aukeaa molempina päivinä klo 20.

Aikataulu

Voit perehtyä tapahtuman aikatauluun ohjelma-osiossa.

Maksaminen

Aukustin ravintoloissa voi maksaa ainoastaan kortilla. Lipunmyynnissä ja ruokakojulla maksuvälineenä käy kortin lisäksi myös käteinen.

Korttimaksu on ehdottomasti nopein tapa maksaa festareilla. Se nopeuttaa kassojen toimintaa ja sen myötä myös vähentää ruuhkia.

Aukusti-taksit

Soita ja varaa oma kyytisi! Taksitolppa sijaitsee tuttuun tapaan Saarnion parkkipaikalla.

Aulistaksi, Annukka: 0400 260 705
Taksipalvelu Nieminen Oy, Kaitsu: 0400 450 062
Taksi Jarkko Ojaniemi: 0500 365 140
Kuljetuspalvelu M. Miilumäki Oy: 044 249 2233

Narikka

Infon ja lipunmyynnin yhteydessä palvelee narikka, johon voit jättää tavaroita säilytykseen tapahtuman ajaksi (säilytys 4 €, narikassa käynti 2 €). Narikkatilaa on hyvin rajoitettu määrä, joten suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat mahdollisuuksien mukaan kotiin. Emme vastaa narikkaan jätetyistä tavaroista.

Majoitus

Ikävä kyllä Aukusti-tapahtumassa ei ole erillistä leirintäaluetta, ja tällä hetkellä Jalasjärvellä on tarjolla lähinnä maatilamatkailumajoitusta ja satunnaisia airbnb -asuntoja. Tapahtumaan talkoisiin Jalasjärven ulkopuolelta tuleville tarjoamme majoituksen.

Lähimmät hotellit ovat Kurikassa (Hotel Kurikka, Hilja Helena) sekä Seinäjoella (useita vaihtoehtoja).

Festivaalibussi

Tapahtumaan on tulossa festivaalibussi perjantaille 11.8. johon voit varata lipun TÄÄLLÄ. Varaa lippu torstaihin 10.8. mennessä.

Bussi lähtee Seinäjoelta klo 19.30 ja kulkee Ilmajoen ja Kurikan kautta Jalasjärvelle. Se lähtee takaisin Aukustista klo 01.30 ja maksaa 12€. Bussiin voi varata paikan ainoastaan liitteenä olevalla verkkolomakkeella.

VIP-Tila

Aukustin musiikkitilaisuuksiin on mahdollisuus ostaa VIP-passi ainoastaan lauantaille. N. 500 hengen vip-tilassa tarjoillaan pientä purtavaa tapahtuman auettua LA 12.8. klo 19.00-21.00. Tilaisuudessa on myös omaa oheisohjelmaa. Aukustiin on myynnissä kahdenlaista VIP-passia: MAHTI ja ISOO, joiden ainoana erona on, että MAHTI-passi oikeuttaa pääsyyn Aukustiin myös perjantaina. Molemmat passit oikeuttavat vapaan pääsyn myös Aukustin oheistapahtumiin, kuten MLL Lastenkonserttiin ja RX Masters -ralliin lauantaina 12.8.

Media / akkreditointi

Voit hakea toimittajana tai tapahtuma-alan ammattilaisena akkreditointia tapahtumaamme. Täytä TÄMÄ lomake, kiitos!

Kielletyt esineet

Alueelle ei saa tuoda seuraavia asioita: järjestelmä- ja videokamerat, tietokoneet ja tabletit, selfiekepit ja muut laitteet, radiopuhelimet ja dronet, kaikenlaisen juomat, lasipullot (tyhjän ja läpinäkyvän 0,5l pullon saa tuoda alueelle – alueelta löytyy vesipisteitä), alkoholituotteet ja muut huumaavat aineet, polkupyörät, ampuma-, terä- ja lyömäaseet, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, spraymaalit, lemmikit, huomioliivit ja takit, retkituolit ja sateenvarjot.

Löytötavarat

Perjantaina kadonneita tavaroita voi tiedustella Kinolta launtaina klo 16 saakka ja sen jälkeen pääportilta.

Alueen palvelut

Alueella palvelee kolme baaria ja yksi ruokakoju. Lisäksi alueelta löytyy kaksi vesipistettä ja wc-alue.

Alueella ei ole myynnissä minkäänlaisia tupakkatuotteita.

 

Aluekartta

Aukustin alue rakentuu tuttuun tapaan tänäkin vuonna. 

Haluamme tarjota jokaiselle turvallisen ja mukavan festarikokemuksen ja sen takia olemme päättäneet rajata perjantaina lapsille ja heidän huoltajilleen oman alueen lavan läheisyydestä.

Kartasta näkyy myös invakatsomon ja istumakatsomon sijainnit.

 

Aukustin tausta

Vuonna 2018 Aukusti loppui. Nyt, viiden vuoden jälkeen tuli taas olo, että tämähän voisi olla hauskaa, pitkästä aikaa. Vuodesta 2000 järjestetyn tapahtuman paluuta juhlistetaan 11.-12.8. Luvassa on viikonloppu täynnä musiikkia ja tapahtumia kaiken ikäisille.

Aukusti on kulttuuritapahtuma, jossa värikkäät osaset nuorisokulttuurin eri aloilta nivoutuvat hyväntuuliseksi kokonaisuudeksi: konsertteja, kisailuja, markkinat, ja niin edelleen! Aukusti-viikko viihdyttää paitsi lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia, myös aikuisempaa väkeä.

Aukusti-tapahtuman tausta-ajatuksena on saada nuoret ja nuoret aikuiset mukaan vaikuttamaan paikkakuntansa viihtyvyyteen ja kulttuuriin. Haluamme ylläpitää paikallista talkoohenkeä ja yhteisöllisyyttä.

Aukusti-tapahtuman järjestäjänä toimii Jalasjärveläinen Mukula ry. Aiemmin lähinnä Mukula-tapahtuman taustajärjestönä vaikuttanut Mukula ry on toiminut merkittävänä tahona maakuntamme lasten ja nuorten kulttuurityössä jo 30 vuoden ajan. Lisäksi Mukula ry on järjestänyt lapsille lukuisia valtakunnallisia runo- ja laulukilpailuja.

YHTEYSTIEDOT

TUOTTAJA

Mikko Jokipii
mikko(ät)aukusti.fi
050 5848 284

TALKOO, MARKKINOINTIYHTEISTYÖ JA YRITYSMYYNTI

Lotta Saarteinen
lotta(ät)aukusti.fi
050 570 6838

MARKKINOINTI, OHEISOHJELMA, LEIMAPASSI

Sanna Pihlaja
sanna(ät)aukusti.fi
050 5236 535

 
 

LASKUTUSOSOITE:

Verkkolaskut
Mukula r.y.
Y-tunnus: 0665352-0
Verkkolaskuosoite: 003706653520

Välittäjän tunnus: (operaattoriverkko) 003721291126
Välittäjän tunnus: (pankkiverkko) DABAFIHH
Välittäjän nimi: Maventa

Huom!
Jos verkkolaskupalvelunne operaattori on pankki, käyttäkää välittäjän tunnuksenamme: DABAFIHH

TAI

Jos lähetätte laskunne operaattoriverkosta, käyttäkää välittäjän tunnuksenamme: 003721291126

Paperiset laskut

Mukula r.y.
c/o Lakenova Oy
PL 25
61601 JALASJÄRVI

POSTIOSOITE (ei laskuja):
AUKUSTI / MUKULA ry
PL 46
61601 Jalasjärvi