Aukusti

Vuonna 2018 Aukusti loppui. Nyt, viiden vuoden jälkeen tuli taas olo, että tämähän voisi olla hauskaa, pitkästä aikaa. Vuodesta 2000 järjestetyn tapahtuman paluuta juhlistetaan 11.-12.8. Luvassa on viikonloppu täynnä musiikkia ja tapahtumia kaiken ikäisille.

Aukusti on kulttuuritapahtuma, jossa värikkäät osaset nuorisokulttuurin eri aloilta nivoutuvat hyväntuuliseksi kokonaisuudeksi: konsertteja, kisailuja, markkinat, ja niin edelleen! Aukusti-viikko viihdyttää paitsi lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia, myös aikuisempaa väkeä.

Aukusti-tapahtuman tausta-ajatuksena on saada nuoret ja nuoret aikuiset mukaan vaikuttamaan paikkakuntansa viihtyvyyteen ja kulttuuriin. Haluamme ylläpitää paikallista talkoohenkeä ja yhteisöllisyyttä.

Aukusti-tapahtuman järjestäjänä toimii Jalasjärveläinen Mukula ry. Aiemmin lähinnä Mukula-tapahtuman taustajärjestönä vaikuttanut Mukula ry on toiminut merkittävänä tahona maakuntamme lasten ja nuorten kulttuurityössä jo 30 vuoden ajan. Lisäksi Mukula ry on järjestänyt lapsille lukuisia valtakunnallisia runo- ja laulukilpailuja.

Tarkempaa lisätietoa Aukustin ohjelmasta ja oheistapahtumista päivitetään sivuille kevään mittaan!